Konsultat e perfunduara

Kthehu te lista

Konsultat : # 2371
Institucioni spozorisues Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor
Faza e konsultimit 1
Titulli i dokumentit UDHËZIM ADMINISTRATIV I QRKNr. xxx . PËR MBROJTJEN E TOKËS NGA NDOTJA
Data e nisjes se konsultimeve 04.05.2015
Data e perfundimit te konsultimeve 25.05.2015
Fusha e fokusit
  • Tjera 2
Ngarkimi i dokumentit
  • Udhëzim_Administrativ__për__Mbrojtjen_e_Tokes_nga_Ndotja_151487.doc

  • Kontributet nga shoqeria civile

    Nuk ka.
    Logohu ketu si OJQ per te dhene kontributn tend