Konsultat e perfunduara

Kthehu te lista

Konsultat : # 2370
Institucioni spozorisues Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor
Faza e konsultimit 1
Titulli i dokumentit UDHËZIMIN ADMINISTRATIV MMPH - NR._______ PËR MENAXHIMIN E BIFENILEVE DHE TREFENILEVE TË POLIKLORUARA DHE MBETURINAVE ME PCB DHE PCT
Data e nisjes se konsultimeve 08.04.2015
Data e perfundimit te konsultimeve 29.04.2015
Fusha e fokusit
  • Tjera 2
Ngarkimi i dokumentit
  • përfundimtar-08.04.2015._UA_per_PCB_dhe_PCT_57655.doc

  • Kontributet nga shoqeria civile

    Nuk ka.
    Logohu ketu si OJQ per te dhene kontributn tend