Konsultat e perfunduara

Kthehu te lista

Konsultat : # 2368
Institucioni spozorisues Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor
Faza e konsultimit 1
Titulli i dokumentit UDHËZIM ADMINISTRATIV MMPH -NR. PËR AUTORIZIM MJEDISOR
Data e nisjes se konsultimeve 13.01.2015
Data e perfundimit te konsultimeve 04.02.2015
Fusha e fokusit
  • Tjera 2
Ngarkimi i dokumentit
  • UA.për_Autorizim_Mjedisor_755960.doc

  • Kontributet nga shoqeria civile

    Nuk ka.
    Logohu ketu si OJQ per te dhene kontributn tend