Konsultat e perfunduara

Kthehu te lista

Konsultat : # 2367
Institucioni spozorisues Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Faza e konsultimit 1
Titulli i dokumentit KONCEPT DOKUMENTIN PËR LIGJIN E SHËRBIMEVE
Data e nisjes se konsultimeve 04.05.2015
Data e perfundimit te konsultimeve 22.05.2015
Pershkrim i shkurter i dokumentit Në pajtim me nenin 7 të Rregullores Nr. 09/2011 të Punës së Qeverisë së Republikës së Kosovës, po ju përcjellim për konsultim “KONCEPT DOKUMENTIN PËR LIGJIN E SHËRBIMEVE”.

Të bashkëngjitur gjeni “KONCEPT DOKUMENTIN PËR LIGJIN E SHËRBIMEVE”.
Fusha e fokusit
  • Tjera 2
Ngarkimi i dokumentit
  • Koncept-dokumenti_Ligji-për-shërbimet.doc

  • Kontributet nga shoqeria civile

    Nuk ka.
    Logohu ketu si OJQ per te dhene kontributn tend