Konsultat e perfunduara

Kthehu te lista

Konsultat : # 2366
Institucioni spozorisues Ministria e Punëve të Brendshme
Faza e konsultimit 1
Titulli i dokumentit PROJEKTLIGJI PËR AUDITORIN E PËRGJITHSHËM DHE ZYRËN KOMBËTARE TË AUDITIMIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS
Data e nisjes se konsultimeve 04.05.2015
Data e perfundimit te konsultimeve 22.05.2015
Pershkrim i shkurter i dokumentit Bashkëngjitur gjeni komentet nga Ministria e Punëve të Brendshme-Divizioni i Auditimit të Brendshëm për Projekt-ligjin për Auditorin e Përgjithshëm dhe Zyrën Kombëtare të Auditimit, komentet janë me ngjyrë të kuqe.
Fusha e fokusit
  • Tjera 2
Ngarkimi i dokumentit
  • Projektligji-për-Auditorin-dhe-Zyrën-Kombëtare-për-Auditimin-15042015-1.doc

  • Kontributet nga shoqeria civile

    Nuk ka.
    Logohu ketu si OJQ per te dhene kontributn tend