Konsultat e perfunduara

Kthehu te lista

Konsultat : # 2365
Institucioni spozorisues Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Faza e konsultimit 1
Titulli i dokumentit KONCEPT DOKUMENTIN PËR FUSHËN E THEMELIMIT TË FONDIT KOSOVAR PËR GARANCI KREDITORE
Data e nisjes se konsultimeve 21.04.2015
Data e perfundimit te konsultimeve 12.05.2015
Pershkrim i shkurter i dokumentit Në pajtim me nenin 7 të Rregullores Nr. 09/2011 të Punës së Qeverisë së Republikës së Kosovës, po ju përcjellim për konsultim “KONCEPT DOKUMENTIN PËR FUSHËN E THEMELIMIT TË FONDIT KOSOVAR PËR GARANCI KREDITORE”.

Të bashkangjitur gjeni “KONCEPT DOKUMENTIN PËR FUSHËN E THEMELIMIT TË FONDIT KOSOVAR PËR GARANCI KREDITORE”.
Fusha e fokusit
  • Tjera 2
Ngarkimi i dokumentit
  • KCGF-Concept-Document-ALB-21-Ppril-2015.docx

  • Kontributet nga shoqeria civile

    Nuk ka.
    Logohu ketu si OJQ per te dhene kontributn tend